teisipäev, 26. mai 2015

Trenniblogi: vihm ja kõht

See nädal algas tublilt, aga lõpp vajus ära. Tundub, et normiks on saanud kaks trenni nädalas kolme asemel. See on loomulikult parem, kui mitte midagi, kuid tahaks siiski selle kolmanda ka ära mahutada. Muidugi loll, kes vabandust ei leia. Mina loll pole, mul vabandused olemas. Aga vabandamise asemel võiks laiskust rohkem nahutada ja aega paremini planeerida. Jalutama tahaks minna jubedalt, aga kuivaperioodi alguse asemel otsustas Ilmataat meile hoopis vihmaperioodi tippu näidata.

E jalutasin 2,6 km
jalutasin 2,6 km ja tegin 60 min trenni ka (kõht+käed+kardio)
K 55 min trenni (kõht+jalad)
N - plaanitud puhkepäev
R - käisime linnas tööl ja külmkappi täitmas, lisaks hakkas õhtul kõht vastikult keerama
L - kõht ikka jamas kergelt, miks, ei tea...vesi peaks olema korralikult puhas tänu filtrile ja midagi halba ka nagu söönud pole, kuid siiski on meil aegajalt mingi kõhujama kallal, õnneks niivõrd kerge, et ainult keerutab, kuid ega seegi meeldiv ole
P - kõht enam ei jamanud, aga laiskus tuli ja seekord võitis ka

Vähemalt täna tegin trenni, tubli 50 min! Aga 10 min kardio pidin lõpust ära jätma, sest kõht hakkas jälle keerama. Mismõttes nagu? Millest? Igatahes ma siis lamasin peale kõhu-jala trenni voodi peal ja oigasin, et paha on, nii umbes 5 min, siis  hakkas parem ja nüüd peale pesu pole enam midagi viga. Aga kõht on ikka mingi põhjusel selline hellake, peab temaga rohkem arvestama lähipäevil. Ei tea, kus see kurjajuur on ka...mhh.

Üks tähelepanek veel trenni poole pealt: kui varem jõudsin tunniga kõik lihasgrupid läbi käia, siis enam ei jõua. Ilmselt seetõttu, et lisasin mõned uued harjutused ning teen neid ka niimoodi põhjalikult, tunnetades, mitte kiirustades. Lisaks katsun iga kord ka vähemalt 10 min kardiot lõpetuseks teha (kuigi saan selle peale kommentaare, et kas elevant pääses lahti või...aga hüppamine on parim ju :D). Tavapäraseid harjutusi ei taha ka välja jätta, sest need mõjuvad endiselt, 40 kordust täis teha ei ole niisama lihtne, vaid on tunda ikka, et lihased teevad tööd. Samas mul pole ammu lihased valusaks jäänud järgmiseks päevaks. Vahel on natuke nagu väsinud, et on tunda kohe, et tuleb ikka päev puhkust ka anda, kuid lihasvalu pole ammu olnud... See pole otseselt halb ju, aga siiski. Vahel ma mõtlen, et kas üldse mõjub... Samas vähemalt hea enesetunne on tänu trennile (õnnehormoonid jeei!), seega ma ikka jätkan nii usinalt, kui suudan. Küll see töö ükskord välja ka paistma hakkab.




1 kommentaar: