esmaspäev, 18. mai 2015

Trenniblogi: nädala kokkuvõte

Mõtlesin see nädal korra, et miks ma pidin selle trenni teemalise rubriigi siia tegema. Nii kiire nädal oli jälle, et kuidagi ei mahtunud see liigutamine sinna ära. Aga mis seal ikka, vahel on ka selliseid nädalaid ja vahel ka mitu tükki jutti. Võibolla just see, et ma teadsin, et pean siia kokkuvõtte tegema, sundiski mind ikka natukenegi trenni tegema. Muidu oleksin ainult hambad laiali pikutanud vabadel momentidel :D Ei, kohe päriselt, ma ei jõudnud isegi joonistada...

Igatahes selle nädala trennid on siis järgmised:

E -
T -
K -
Jep, just nii... E ja K oli töö ravimtaimedega ja aeg möödus autos või kuivatis, T passisin vist niisama maha või ka mitte, ei mäleta, aga trenni igatahes ei teinud.
N 65 min trenni (40 x kõik lihasgrupid+soojendus ja venitus ka ikka, need on alati)
R 4,8 km + 2,6 km jalutamist, õhtul 2 harjutust kõhulihastele ka
L - (poe- ja linnapäev, esialgu olid toredad plaanid kuskile randa või matkarajale ka minna, kuid pidime hoopis jälle mitu tundi ravimtaimedega mässama, nii palju siis vabast päevast)
P 2,6 km + 2,6 km jalutamist liblikavõrguga :) See oleks peaaegu kogu trenniks jäänud, sest välja arvatud see aeg, mil metsas olin, piinas mind pidev kerge peavalu. Selline vastik väikene, et häiris, aga samas ei tahtnud tabletti ka võtta. Üldse oli selline jõuetu olla, et midagi ei jaksanud teha. Aga ei, ma polnud haige, seekord võin hoopis kogu täiega hormoonide vabanduse taha peitu pugeda. Aga nagu hormoonide põhjustatud jamadel kombeks, tulevad ja kaovad hetkega ning seega avastasin ühel momendil, et mul on täitsa mõnus olla. Ju hormoonitasakaal loksus paika tagasi. Seega tegin  65 min trenni ka ikka (10 min soojendust, 10 min kõht, 20 min jalad ja kann, 10 min käed, 10 min kardio - mõtlesin neid hüppeid tehes, et suren ja kallis mõtles teises toas, et karu on tuppa tulnud...ja lõppu 5 min venitust).

Seega nädala algus oli trenni poolest vilets, aga lõpp enam mitte. Nii hea, et kuivaperiood vaikselt algab, saab üha rohkem jalutama. Suuri siniseid Morpho'sid lendab samuti praegu eriti palju ringi, saab võrgutades veidi intervalltreeningut ka :D


2 kommentaari:

  1. Ja seda sa nimetad väheseks trenniks..khmmm :D

    VastaKustuta
    Vastused
    1. No seepärast ilmselt, et nö lihastrenni ja matil aelemist oli kaks korda ainult ju...ja nädalaalguses ei teinud midagi :D Muidu igal juhul eelmisest parem nädal :)

      Kustuta