teisipäev, 19. mai 2015

Minu lemmikud kokkamisblogid

Mulle meeldib köögis askeldada (kui just nõusid parasjagu ei pea suuremas koguses pesema). Kokkamiseks ammutan ma ideid igalt poolt: Jamie Oliveri saadetest või kokaraamatutest või blogidest. Tavaliselt ma otsin mingi retsepti välja ja modifitseerin selle endale sobivaks. Vahel teen ka kohe esialgse retsepti järgi ja jätan alles hilisemaks meelde, mis muudatusi vaja oleks (vahel ei ole vaja ka, ma nii pirts ka pole alati :D). Retseptide kombineerimist ja rohkem isetegevust on vaja läinud just eriti viimasel ajal, mil ma nisujahu ja suhkrut enam väga süüa ei taha. Ma jagan ka siin oma suurimaid lemmikuid ja motivaatoreid :)

Paljas Porgand - http://www.paljasporgand.ee/ - Eesti neiu Merilin blogib teisel pool maakera Austraalias tervislikust toitumisest ja eluviisidest. Tal on väga vahvad toiduretseptid ja ma ei suuda ära oodata, mil tema kokaraamatut lehitseda saan. Lisaks blogib Merilin koos oma imelisest fotograafist elukaaslasega ka oma seiklustest, kuid seda juba ühel teisel leheküljel.

LCHF Eesti - http://lchfeesti.blogspot.com/ - palju toredaid lchf retsepte ja vahel sekka muud juttu ka.

Kokkama Ragnega - http://www.kokkama.ee/ - vahva kokablogi, retsepte igale maitsele ja ideid omaloominguks oi kui palju.

Üks tervislikuma elu poole liikuja - http://v6idan-kaotades.blogspot.com/ - noor neiu jagab vahel huvitavaid alternatiivseid tervislikke retseptikesi. Hiljutine leid, mis jäi meelde.


2 kommentaari:

  1. Kolm esimest mulle ka meeldivad! Paljasporgand blogi on mu uusim leid..st ma teadsin, et see olemas on, aga paar päeva tagasi see lummas mind :))
    Ragnega kokkama..sinna ma satun tihti, kui guugeldan midagi :D

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ma selle viimase alles paar päeva tagasi avastasin. Seal olid mõned täitsa vahvad asjad, seepärast siia ritta saigi :D Ega ei tea kauaks.
      Aga nüüd sa mõistad, miks ma seda kokaraamatut tahan :D See ju ka Paljas Porgandi oma ;)

      Kustuta